Fem Indústria

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cloenda 5a. edició Concurs Fem Indústria

Cloenda 5a. edició Concurs Fem Indústria

Categories

El proper dia 29 de maig, a les 16 h, tindrà lloc a l’Auditori Pompeu Fabra dels Enginyers Industrials de Catalunya l’acte de presentació i entrega de premis dels projectes finalistes del Concurs femindústria, convocat per COEIC i AEIC mitjançant el seu servei pel foment de l’emprenedoria Enginova, la Salle Technova Barcelona, Leitat Technological Center, i TecnoCampus Mataró-Maresme.

Durant l’acte es presentaran els projectes finalistes i el Jurat farà públic el seu veredicte de cada modalitat.

A l’acte hi assistiran el Sr. Jordi Guix (Degà del COEIC), el Sr. Josep Mouriño (Director dels EIC) i els membres del Jurat del Concurs: Sr. Antoni Barniol (Telecos.cat), Sra. Tania Sagaste (laSalle Technova Barcelona), Sr. Ricard Granados (EIC), Sr. Juan Pérez (laSalle Technova Barcelona), Sr. Sergi Artigas (Leitat Technological Center), Sra. Emma Feriche (TeCnoCampus Mataró-Maresme) i Sr. José María Román (ENGINOVA).

L’acte tindrà lloc el dijous 29 de maig de 2014, de 16h a 19h a la Seu dels EIC (Via Laietana 39, 5a. Planta, 08003- Barcelona).

Cal fer reserva al telèfon 93- 319.23.04 de 9h a 14 h i de 16h a 18h, o bé per c/e a reserves@eic.cat, o través del web a l’apartat agenda inscripció on-line .

%d bloggers like this: