Fem Indústria

Pàgina d'inici » Uncategorized » Cloenda 4a. edició concurs Fem Industria

Cloenda 4a. edició concurs Fem Industria

Categories

El proper dia 30 de maig, a les 16 h, tindrà lloc a l’Auditori Pompeu Fabra dels Enginyers Industrials de Catalunya l’acte de presentació i entrega de premis dels projectes finalistes del Concurs femindústria, convocat per COEIC i AEIC mitjançant el seu servei pel foment de l’emprenedoria Enginova, la Salle Technova Barcelona, Leitat Technological Center i Tecnocampus del Maresme.
Durant l’acte es presentaran els projectes finalistes i el Jurat farà públic el seu veredicte de cada premi.
A l’acte hi assistirà el Sr. Joan Vallvé degà del COEIC, el Sr. Joan Solè degà del CETC, el Sr. Josep Mouriño director dels EIC i els membres del Jurat del Concurs: Sr. Jordi Guix president de la Comissió de Política Industrial, Sr. Antoni Barniol representant de l’ACET, Sr. Juan Pérez director de laSalle Technova, Sra. Tania Sagasté directora executiva de laSalle Technova, Sra. Emma Feriche cap de suport als emprenedors del TechnoCampus Mataró-Maresme, Sr. Sergi Artigas director adjunt de Leitat, Sr. Martí Colomer vicepresident de Leitat i José Ma. Román director d’Enginova.

L’acte tindrà lloc el dijous 30 de maig de 2013, a les 16 h a la seu dels EIC (Via Laietana 39, 5a. Pl. 08003 Barcelona).
Cal fer reserva al telèfon 933 192 304 de 9 a 14 h i de 16 a 18h, o bé per a/e a reserves@eic.cat o través del web a l’apartat agenda inscripció on-line .

%d bloggers like this: